Lid worden

Heb je  zin om (weer) te gaan roeien?  Dan ben je bij ons van harte welkom.

Ervaren roeier?

Als je al eerder hebt geroeid bij een andere roeivereniging is het handig om contact op te nemen met de introductiecommissie.  Zij maken dan een afspraak om kennis te maken bij de vereniging en om te bespreken hoe je het handigst kunt instromen. Dat hangt af van je roeivaardigheden en mogelijkheden in de week om bij een groep aan te sluiten. Op de pagina roeimogelijkheden vind je hierover meer.

Leren roeien?

Als je wilt leren roeien zijn er mogelijkheden voor instructie. Je leert dan de roeibeweging, het besturen van een kleine boot en enkele vaarregels. Neem eerst contact op met de introductiecommissie dan bespreekt zij wanneer je zou kunnen beginnen.  Meer over de instructie kun je hier lezen.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 31,00 (situatie van 2022). De contributie voor 2022 is vastgesteld op € 258 per jaar. Bij aanmelding in de loop van het verenigingsjaar zal, gerekend vanaf de datum van inschrijving, over het resterende deel van het jaar contributie worden geheven. Jeugdleden (van 12 t/m 17 jaar) betalen € 129.  Het lidmaatschap wordt elk jaar met één jaar verlengd.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier.