Open dag zaterdag 24 april 2021

25 februari 2021
Bestuurslid activiteiten

Heb jij ook zoveel zin om na alle lock-down maatregelen weer lekker te gaan sporten?

Lijkt roeien jou een leuke sport? Kom dan naar de open dag op zaterdag 24 april. Je bent welkom om 9.30 uur, om 10.30 uur of om 11.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Roeien is een sport, waarbij je vrijwel alle spieren in je lichaam traint. Het is een ontspannende, rustgevende, technische en kameraadschappelijke sport. Iedereen vanaf 12 jaar met een zwemdiploma mag bij ons komen roeien.

breed of smal, alleen of met een team, met of zonder stuur, alles kan

Echt goed roeien kost tijd, maar na onze basiscursus van 20 lessen (in 10 weken) kun je al veilig in een brede boot (wherry ) het water op. Je hebt dan ook leren sturen, zodat je de roeiers veilig onder lage bruggen en smalle doorgangen weet te loodsen en zonder sloepjes en jachten aan te varen. Na de basis kun je je nog bekwamen in smallere en in ongestuurde boten.

Natuurlijk ga je op de open dag ook in een roeiboot het water op om onder deskundige begeleiding echt te voelen wat roeien is. Het is handig als je nauwsluitende kleding aandoet zonder zakken en schoenen met niet te brede hakken.

Wij zijn een sportieve, gezellige vereniging waarin we naast lekker roeien ook van feestelijke activiteiten genieten. Voor de openingstocht en de snerttocht waarmee we het seizoen afsluiten hebben we zo veel belangstelling dat we onze hele vloot nodig hebben. De interne wedstrijden doen wij met een knipoog, het dopen van een nieuwe boot is altijd een feest, de catering op de nieuwjaarsbijeenkomst is door en voor de keukencommissie altijd weer een hoogstandje.
Dit jaar is een lustrumjaar. Dat vieren we het hele jaar door met speciale activiteiten.

Leden van zusterverenigingen komen graag bij ons roeien omdat we zulk prachtig vaarwater hebben.

Genoeg redenen dus om je te laten verwelkomen op zaterdag 24 april bij:

ROEIVERENIGING DE KROM
BARWOUTSWAARDER 154, WOERDEN

( kijk de dag ervoor nog even op onze website of er door eventuele corona-maatregelen iets is veranderd )